Waarom ?

Waarom kiezen voor Personal Training en coaching?

Een Personal Coach in je rug bij elke stap op weg naar verandering is niet alleen een goede stok achter de deur, een objectief persoon heeft ook het overzicht om jou te helpen onderscheid maken tussen wat hoofdzaak is en wat enkel details. De Personal Coach is een GPS naar de meest efficiënte weg richting jouw doel, maar jij blijft aan het stuur.

Waarom kiezen voor Coaching Collective?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze pragmatische manier van werken onderscheidend advies en coaching kunnen bieden die vertrekt vanuit jouw individuele noden en context.

Met Coaching Collective willen we een netwerk creëren van trainers en coaches die sociaal vaardig zijn en die dat kunnen koppelen aan een grondige vakkennis en praktijkervaring.

Wij gaan niet mee met fitnesshypes, we baseren ons op gevestigde wetenschappelijke basisprincipes, gekoppeld aan praktijkervaring waarbij we samen met jou op zoek gaan naar wat past binnen jouw persoonlijke context. We werken professioneel en hanteren een ‘no nonsense’ aanpak.

Wij vinden wederzijdse open communicatie, vertrouwen en bereidheid tot leren erg belangrijk. Het vormt het fundament van een geslaagd coachingstraject.

Dat betekent dat we, afhankelijk van jouw wensen en doelen aangeven wat nodig is om te slagen. Om vervolgens mee te redeneren vanuit jouw context en mogelijkheden om zo tot een compromis te komen tot iets wat realistisch haalbaar is binnen jouw leven.

Het aanleren van de nodige skills en het onderscheiden van de essentie en details geven jou de tools om levenslang fit te blijven en je gezondheid te onderhouden.

Wat vinden mensen van Coaching Collective?