Robin Bouchier

Robin Bouchier

Over mezelf

Robin Bouchier
Coach

Robin Bouchier

Lichaamsrecompositie - (Duurzaam) Afslanken - Trainer

Introductie

Al van jongs af ben ik met sport bezig geweest, startende met zwemmen, basketbal en judo. Rond mijn 8 jaar heb ik de stap gemaakt naar full time competitie zwemmen. Dit deed ik tot ik 18 jaar was, met +6 training per week en verschillende podium plaatsen op Belgische jeugdkampioenschappen. Na de middelbare school vond ik de tijd niet meer om zoveel te kunnen trainen en kon ik ook niet meer op hetzelfde niveau presteren, dus ging ik op zoek naar iets anders.

 

Ik kwam terecht in de standaard fitness en begon wat klassieke spiergroei en krachttraining schema’s te volgen. Dit was OK, maar vond het niet echt uitdagend en ik had hier ook geen competitieve outlet in. Niet veel later ontdekte ik CrossFit via sociale media en was onmiddellijk gefascineerd door de verschillende bewegingen (combinatie van gymnastiek, atletiek en gewichtheffen) en hoge intensiteit die gebruikt wordt in de trainingsmethodologie. Alsook het community aspect en het feit dat iedereen samen traint zorgt voor een onderlinge competitie wat super is!

 

Ik volgde de L1 course van CrossFit om zo ook zelf training te geven. Sinds mei ’21 bied ik een kleine versie van CrossFit aan bij Coaching Collective onder de noemer ‘Full Body Intensity’, waarbij we via heel toegankelijke bewegingen een zo hoog mogelijke intensiteit creëren in een interval-stijl van workout.

Daarnaast neem ik ook een deel van de klanten voor mijn rekening bij Online Coaching, waar ik ze voornamelijk begeleid als voedingscoach. Ik hou me bezig met gamen, spiritualiteit, lezen over voeding/training en muziek. Getrouwd met Stacey en sinds maart ’21 is ons dochtertje Amélie er bij!

Maak een afspraak

YOUR GOAL

OUR GUIDANCE