Testimonial

Onze klanten vertellen

Donathy

Ik voel me nu ook de atleet die ik 3 jaar geleden wou zijn. Ik heb al 2 maal een bodybuilding wedstrijdprep doorlopen en in zo'n fases in mijn leven kom ik er telkens mentaal sterker uit. [...] Na het eerste gesprek wist ik dat Jonas voor mij de juiste man op de juiste plek was."

Donathy - Meer lezen?
Jasin

"Thank you for instilling some of your incredible determination and drive into me. Every time we chatted, I left with a feeling of "I can do this." Due to your training I was secretly armored with superhuman fitness and plenty of endorphins, which were highly necessary to deal with PhD stresses."

Jasin - Meer lezen?
Laurent

"Nu enige tijd lid bij Coaching Collective, met bange voeten aangeklopt omdat ik niet echt wist wat te verwachten. Dit bleek overduidelijk onnodig te zijn, Jonas laat je heel goed op je gemak voelen, weet precies over wat hij spreekt en probeert per persoon zo goed mogelijk een aangepast traject op te bouwen. [...]"

Laurent - Meer lezen?
Sonny

"Ik heb Jonas een kleine twee jaar geleden aangesproken om me te begeleiden. Hij is vriendelijk en he<span class="text_exposed_show">el aanspreekbaar. Onder zijn professionele begeleiding heb ik mijn vooropgestelde doelen bereikt. Enorm bedankt, Jonas!"</span>

Sonny - Meer lezen?
Cindy

"Sinds enkele weken in begeleiding en ik kan nu al zeggen dat ik content ben een coach te hebben di<span class="text_exposed_show">e je motiveert, begrijpt wanneer je het moeilijk hebt en je opnieuw op de goede weg weet te helpen door een eerlijk en haalbaar plan op te stellen. Een coach met ervaring waar ik geweldig naar op kijk. Thx so far coach!"</span>

Cindy - Meer lezen?
Robbe

"Ik ken geen enkele persoon die zo begaan is met zijn vak als Jonas. Ben intussen 9 maanden klant en ben erg tevreden met de vooruitgang. Hiervoor deed ik het op mijzelf, maar met een coach heb je toch net iets meer (blijvende) motivatie! Hij is persoonlijk begaan met zijn klanten gedurende het volledige traject![...]

Robbe - Meer lezen?
Tom

"[...] Ik heb in het verleden alleen getraind maar omwille van rugproblemen en gebrek aan motivatie heb ik ervoor gekozen om deze keer voor Personal Coaching te gaan. Dit is ideaal bij Jonas, je kan in samenspraak alles beslissen, overlopen, hij maakt echt schema's aangepast aan jouw wensen, behoeften en lichaam.[...]"

Tom - Meer lezen?
Lisa

"Zeer professionele en respectvolle coach! Geen voorgekauwde schema's of voeding die je niet lekker vindt. Eindelijk iemand die aanpast aan mijn persoonlijke voorkeuren."

Lisa - Meer lezen?
Sander

"Fantastische coach die mij op weg heeft geholpen naar een gezondere levensstijl. In mijn geval heel hard aan te raden voor beginnende mensen die de stap willen zetten naar sport en gezonde levensstijl."

Sander - Meer lezen?
Driss

"Ik ben begonnen bij Coaching Collective omdat ik een doel had. Ik wou ergens geraken maar ik wist niet hoe. Een coach aanspreken leek mij het slimste en ik heb nog geen moment spijt gehad over mijn beslissing. Vanaf het eerste oriƫntatie gesprek zaten we al volledig op dezelfde golflengte. Jonas begreep mij en ik begreep wat er van mij verwacht ging worden.Van mezelf moeten sleuren naar de GYM sta ik nu te popelen. Een verkooppraatje zou je denken maar het is effectief zo. De combinatie die Jonas kan geven van humor en professionaliteit is ongelooflijk aanstekelijk.[...]"

Driss - Meer lezen?