Testimonial Categories: Context Gym

Hannes

Ik ben gespierder, slanker, sterker en heb mijn gezondheid onder controle.

Alexandra

Coaching Collective hielp mij door een gewichtsverlies plateau te breken, waardoor ik uiteindelijk 80kg gewicht verloor.

Jan

Skiën ging nog nooit zo makkelijk. Geen spierpijn, vlotte afdalingen en het materiaal dragen was een makkie. Alleen de après ski was ’s morgens vroeg nog altijd lastig.

Bo

“In het begin twijfelde ik om buiten te sporten, zeker nu het winter wordt. Maar na enkele weken besef ik hoe goed het buiten zijn en bewegen voor me is! Ik zou het niet meer anders willen!”

Jens

“Jouw persoonlijke doelen behalen zijn ook de doelstellingen van Coaching Collective. Je wordt constructief accountable gehouden en er wordt geluisterd en rekening gehouden met je feedback. Het hoeft niet altijd super te gaan, maar via kleine doelstellingen werk je aan lange termijnresultaten. Fysiek word ik weer sterker en emotioneel voel ik me beter in mijn…

Rik

“Ik merk dag en nacht verschil qua resultaat lichamelijk en hoe ik over gezondheid denk. Ook al hangen resultaten grotendeels van jezelf af, ik bleef geloven dat ik het kon door de steun van Coaching Collective. Dit hielp mij om vol te houden en mijn doelen te bereiken.”